All jobs in Amsterdam:

And many more...

Jobs Amsterdam

Consultant Executive Search Communicatie

Spread the love

Consultant Executive Search Communicatie

Find a job in Amsterdam

Als consultant wordt je van A tot Z verantwoordelijk voor executive search trajecten voor senior functies. Dit zijn met name de senior specialisten in teams zoals woordvoerders, public affairs adviseurs, in/externe communicatie adviseurs etc. Dit zijn functies in heel uiteenlopende organisaties, van internationaal beursgenoteerd tot (semi)publiek of branche organisaties.

Op deze opdrachten werk je altijd in een team samen met 1 van de senior consultants/partners zodat de continuïteit gewaarborgd is bij ziekte/vakantie. Een opdracht voor een vaste functie wordt altijd persoonlijk op kantoor van de klant besproken. Hierbij adviseer je de klant ook waar het gaat over verwachtingen ten aanzien van de juiste kandidaat en het proces.
Voor de interim opdrachten is een telefonische briefing vaak voldoende. Wij streven er in ieder geval naar om onze klanten minimaal 1 a 2 x per jaar te bezoeken.

 

Het searchproces bestaat uit:

Bespreken briefing bij/met klant, evt spreken van belangrijke interne stakeholders, schrijven van functieprofiel, search/selectie van kandidaten, persoonlijke interviews met kandidaten afnemen, kandidaat profielen opstellen en bespreken met opdrachtgever, overall procesbewaking tot en met plaatsing van de juiste kandidaat.

 

Daarnaast heb je de verantwoordelijkheid voor het onderhouden en uitbreiden van het netwerk van communicatie professionals. Dit betekent dat je bijna op dagelijkse basis actief zoekt naar professionals die binnen het bestand passen en/of persoonlijke/telefonische intake gesprekken hebt met professionals die zich zelf aanmelden.

______________
Check out this vacancy


Spread the love