All jobs in Amsterdam:

And many more...

Jobs Amsterdam

Uitvoerder Elektrotechniek voor Integrale Projecten

Spread the love

Uitvoerder Elektrotechniek voor Integrale Projecten

Find a job in Amsterdam

Ben jij een ervaren professional in de wereld van elektrotechniek, en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging waarin je jouw leiderschap en technische expertise kunt laten zien? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Wat ga je doen?
Als Uitvoerder Elektrotechniek werk je samen met de bouwkundig uitvoerder aan de succesvolle uitvoering en realisatie van grootschalige integrale projecten, waarbij jouw focus ligt op de E-W kant. Jouw verantwoordelijkheden omvatten onder andere:

Kwaliteit en Kwantiteit: Samen met de bouwkundig uitvoerder ben je verantwoordelijk voor de algehele kwaliteit en kwantiteit van de uitvoering op de bouwplaats.
Projectadministratie: Zorgvuldig bijhouden van de projectadministratie, inclusief het bestellen van benodigd materiaal en materieel om een efficiënt verloop van het project te waarborgen.
Leidinggeven: Aansturen en motiveren van een team van circa 10 tot 50 monteurs, waarbij je zorgt voor een optimale samenwerking en een veilige werkomgeving.
Planning: Opstellen van een gedetailleerde planning en actief bewaken van de voortgang om ervoor te zorgen dat het project binnen de gestelde deadlines wordt opgeleverd.
Communicatie: Actieve deelname aan werkbesprekingen en bouwvergaderingen, waarbij je jouw technische kennis en inzicht deelt en bijdraagt aan de besluitvorming.

______________
Check out this vacancy


Spread the love