All jobs in Amsterdam:

And many more...

Jobs Amsterdam

Fulltime Secretaresse Advocatenkantoor (Arbeidsrecht & Pensioen)

Spread the love

Fulltime Secretaresse Advocatenkantoor (Arbeidsrecht & Pensioen)

Find a job in Amsterdam

Voor de praktijk Arbeidsrecht en Pensioen van een heel toegankelijk en met een goede sfeer Nederlands Advocatenkantoor in Amsterdam zoeken wij een ervaren secretaresse om het team te komen versterken. Als volwaardig onderdeel van het team bied je administratieve ondersteuning aan twee partners op het gebied van o.a. declaraties, opstellen van correspondentie en het bewaken van deadlines. 

Jouw baan in het kort: 

Je houdt je bezig met het reilen en zeilen binnen de praktijk Arbeidsrecht & Pensioen en bent het eerste aanspreekpunt voor de partners. Je bent zorgzaam en met jouw verantwoordelijkheidsgevoel zorg je ervoor dat werkzaamheden naar volle tevredenheid worden afgehandeld. Ook zorg je ervoor dat niks aan de aandacht ontsnapt. Je bewaakt deadlines, ook in procedures bij de rechtbank, en je brengt actiepunten onder de aandacht bij de partners. Verder bestaan jouw taken uit het:

  • opstellen van engagement letters (hierin zijn de opdrachtvoorwaarden van de cliënt beschreven).
  • bewaken van termijnen in rechtszaken en zorgen dat de partner de nodige acties onderneemt.
  • bewaken van het volledige declaratie- en onkostenproces. Hierbij heb je een schakelfunctie tussen de financiële afdeling en de opdrachtgever.
  • ondersteunen van de advocaten bij het voorbereiden van afspraken en overleggen.
  • ondersteunen bij het opstellen van correspondentie en (juridische)stukken.

Wat breng je mee? 

Je hebt interesse in de inhoud van de praktijk en de praktijkgroep; je wil de zaken ook inhoudelijk snappen zodat je pro actief aan de slag kan. Je werkt gestructureerd, accuraat en je hebt oog voor detail. Je bent zorgzaam van aard, vindt het fijn om deel uit te maken van een hecht team, en om klaar te staan voor je teamgenoten. Met jouw verantwoordelijkheidsgevoel zorg je ervoor dat werkzaamheden naar volle tevredenheid worden afgehandeld. Ook zorg je ervoor dat niks aan de aandacht ontsnapt. Je bent alert, enthousiast, geïnteresseerd en meedenkend richting cliënten (intern/extern). Verder heb je:

  • een afgeronde hbo of wo opleiding, bij voorkeur een rechtenstudie of soortgelijk.
  • meerdere jaren werkervaring, bijvoorbeeld als office manager, personal assistant of executive assistant.
  • een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat biedt dit Advocatenkantoor?

Een uitdagende, veelzijdige, nieuwe functie binnen een plezierige en inspirerende werkomgeving. Bij een betrokken werkgever, waarbij aandacht is voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je collega’s zijn gedreven en altijd op zoek naar nieuwe kansen, herkennen deze en nemen initiatief, om het beste uit hunzelf te halen. Mensen en organisaties sterker maken en bouwen aan verantwoorde, duurzame oplossingen, dat is de missie. Dit biedt jou volop kansen binnen deze organisatie. Verder krijg je:

  • een mooi salaris tot €4.106,- bruto per maand (afhankelijk van kennis en ervaring), op basis van een 40-urige werkweek.
  • een 13de maand en 8% vakantietoeslag.
  • 25 vakantiedagen (in het tweede jaar krijg je een extra vakantiedag) en een premievrij pensioen.
  • een vergoeding van je OV-reiskosten woon-werkverkeer of een kantoorfiets (ter waarde van €750,-)
  • een laptop en iPhone.
  • de mogelijkheid tot het volgen van interne en externe trainingen ten behoeve van jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

______________
Check out this vacancy


Spread the love