All jobs in Amsterdam:

And many more...

Jobs Amsterdam

Parttime Junior HR Medewerker

Spread the love

Parttime Junior HR Medewerker

Find a job in Amsterdam

Als Junior HR Medewerker bij dit buitenreclamebedrijf in Amsterdam werk je mee aan het HR beleid dat de bedrijfsstrategie ondersteunt. Je zal in deze functie een cruciale rol spelen in het HR team, van contracten opstellen tot personeelsinformatiesystemen beheren. Ben je administratief sterk en lijkt het je leuk om het HR vak verder te ontdekken? Lees dan snel verder!

Jouw baan als Junior HR Medewerker: 
Als HR Medewerker bij dit bedrijf, gespecialiseerd in buitenreclame, ben je verantwoordelijk voor het leveren van administratieve HR ondersteuning voor ruim 160 medewerkers in Nederland. Dit omvat het beheren van personeelsadministratie, ondersteuning bieden bij verzuimbegeleiding en zorgen voor geldige certificaten voor de Technische Dienst. Je bent het eerste aanspreekpunt voor medewerkers wat betreft HR vragen en arbeidsvoorwaarden. Dagelijks houd je je o.a. bezig met: 

  • Zorgdragen voor HR gerelateerde administraties.
  • Beheren van het personeelsinformatiesysteem.
  • Aanleveren van managementinformatie.
  • Ondersteunen bij verzuimbegeleiding en certificaatbeheer.
  • Registreren, rapporteren en analyseren van het opleidingsbudget.

Jouw werkplek:
Je zal terecht komen in een open en gezellig team met 3 andere HR collega’s, waarin er nauw wordt samengewerkt aan de ontwikkeling en uitvoering van het HR beleid. Je werkt onder leiding van ervaren HR professionals en hebt de mogelijkheid om samen te werken met verschillende afdelingen. Binnen de organisatie heerst een collegiale en laagdrempelige sfeer, waarin jouw bijdrage wordt gewaardeerd en erkend.

Heb jij het in je? 
Als Junior HR Medewerker zijn nauwkeurigheid, organisatorische vaardigheden en cijfermatig denken van groot belang. Je moet effectief doelen kunnen stellen en prioriteiten kunnen stellen. Daarnaast ben je proactief, leergierig en vind je het leuk om zaken tot op de bodem uit te zoeken. Verder heb je:

  • minimaal MBO+ werk- en denkniveau.
  • affiniteit met HR werkzaamheden, bijvoorbeeld door een relevante opleiding.
  • actuele kennis van HR wet- en regelgeving.
  • kennis van MS Office en ben je handig met systemen.

Wat krijg je ervoor terug?
Deze organisatie biedt niet alleen een uitdagende functie met veel ruimte voor ontwikkeling, maar ook een mooi salaris tot €3.000 op basis van fulltime dienstverband. Verder ontvang je een reiskostenvergoeding van 0,23 cent per kilometer en een thuiswerkvergoeding van €2,35 per dag. 

______________
Check out this vacancy


Spread the love