All jobs in Amsterdam:

And many more...

Jobs Amsterdam

Opleidingscoördinator Onderwijsinstelling

Spread the love

Opleidingscoördinator Onderwijsinstelling

Find a job in Amsterdam

Ben jij een organisatietalent met een proactieve en dienstverlenende instelling? Als Opleidingscoördinator bij deze Onderwijsinstelling in Amsterdam draag jij zorg voor de logistieke, operationele en administratieve ondersteuning van de verschillende Executive Education opleidingen. De afdeling Executive Education verzorgt opleidingen voor ervaren professionals. 

Jouw baan als Opleidingscoördinator:

Als Opleidingscoördinator bij de afdeling Executive Education van deze Onderwijsinstelling in Amsterdam speel je een cruciale rol in het Executive Education-team. Je bent verantwoordelijk voor de gehele ondersteuning van opleidingen gericht op hoogopgeleide professionals met werkervaring en zorgt voor een vlekkeloze uitvoering van programma’s, waarbij je onder andere betrokken bent bij: 

 • Logistieke ondersteuning, zoals het regelen van afspraken met opleidingslocaties, het plannen van onderwijs en het verwelkomen van docenten en studenten.
 • Operationele ondersteuning, waaronder het beheren van de mailbox, organisatie van tentamens, de voorbereiding van digitale leeromgevingen, en docenten- en studentencontact. 
 • Commerciële ondersteuning, zoals het nabellen van leads, het coördineren van inschrijvingen, en het onderhouden van contact met de marketingafdeling voor wervingsactiviteiten. 
 • Organisatie van opleiding gerelateerde evenementen, zoals diploma-uitreikingen, docentenvergaderingen, voorlichtingsbijeenkomsten, en webinars.
 • Administratieve en operationele taken, inclusief cijferadministratie, archivering, en verwerking van evaluaties.

Jouw werkplek

Je werkt nauw samen met de academische staf, hoogopgeleide professionals, en collega’s van andere opleidingen. Deze diverse en dynamische functie vereist dat je soepel kunt schakelen tussen verschillende taken, waarbij het stellen van de juiste prioriteiten van groot belang is. Je maakt deel uit van een hecht team van opleidingscoördinatoren, waar samenwerking en ondersteuning centraal staan en bent een belangrijke schakel tussen, studenten, docenten, en het programmamanagement. 

Heb jij het in je?

De ideale kandidaat weet wat er speelt, ziet wat er nodig is, denkt in mogelijkheden en handelt daar naar. Je hebt er plezier in
anderen te helpen, bent accuraat en communiceert makkelijk met diverse niveaus. Daarnaast vind je het leuk om mee te denken met de diverse programma’s, weet de rust te bewaren, werkt zelfstandig, maar ook graag samen in een team. Je hebt een proactieve en flexibele werkhouding en schrikt niet terug om de handen uit de mouwen te steken. Verder heb je: 

 • HBO werk- en denkniveau.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en het Engels, zowel mondeling als schriftelijk.  

Wat krijg je ervoor terug? 

Een uitdagende functie bij een maatschappelijk betrokken organisatie. Het salaris bedraagt afhankelijk van opleiding en ervaring op voltijdse basis maximaal €4.103 (schaal 8) bruto per maand.  In eerste instantie is deze functie voor 1 jaar, met uitzicht op een vast contract. De eerste periode zal op uitzendbasis via Projob verlopen. Bij het overgaan naar een contract bij de opdrachtgever horen aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en regelingen, zoals:

 • 29 vakantiedagen bij een voltijds (38 uur) dienstverband, uitbreiding naar 41 vakantiedagen bij een voltijds (40 uur) dienstverband mogelijk.
 • 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering (ook binnen uitzendcontract van toepassing).
 • ruime bijdrage aan ABP-pensioenregeling.
 • keuzemodel voor fiscale uitruil van bepaalde arbeidsvoorwaarden en goede voordelige sportfaciliteiten.
 • mogelijkheid voor deelname een diverse vitaliteit activiteiten als yoga, tai-chi, salsa en verschillende wandelroutes. 

______________
Check out this vacancy


Spread the love