All jobs in Amsterdam:

And many more...

Jobs Amsterdam

Medior Online Marketeer Recruitment

Spread the love

Medior Online Marketeer Recruitment

Find a job in Amsterdam

Voor een award winning digital agency met focus op recruitment zijn wij op zoek naar een Online Marketeer in Amsterdam. Heb jij minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie en vind jij het leuk om de junior marketeers te begeleiden? Lees dan snel verder!

Jouw baan als Online Marketeer

Als Online Marketeer ben je verantwoordelijk voor verschillende online marketingtaken, zoals het opzetten van Google Ads en het uitvoeren van social media- en jobboardcampagnes. Je bent betrokken bij al de aspecten, van uitvoering tot strategie en van SEO tot SEA. Je hoofddoel is het ondersteunen van bedrijven van effectieve online (recruitment)campagnes. Verder zal je verantwoordelijk zijn voor het:

 • analyseren van statistieken.
 • opstellen van rapporten om de prestaties van de werkenbij-websites te meten.
 • delen van je kennis met de junior marketeers.
 • ondersteunen van de junior marketeers bij het opzetten van campagnes.

Jouw werkplek

Je komt terecht in een gezellig team en werkt samen aan het gezamenlijke doel om klanten te helpen de juiste medewerkers te vinden en te bereiken. Onderling hangt er een fijne en nuchtere sfeer. Resultaat behalen staat altijd op nummer 1, maar er wordt ook veel gelachen. Buiten het werk om wordt er graag gezamenlijk gebarbecued en worden er weekendjes weg geïnitieerd.

Wat wordt er van jou gevraagd?

Voor deze functie is het belangrijk dat je communicatief sterk bent, aangezien je zowel met collega’s als met klanten communiceert. Ook wordt er van je verwacht dat je overtuigingskracht bezit, om de klant te kunnen overtuigen en hiermee kansen te kunnen benutten. Hierbij komen zowel creatief als strategisch denken kijken. Verder beschik jij over:

 • hbo werk- en denkniveau.
 • minimaal 3 jaar relevante werkervaring, inclusief ervaring met betaalde marketingcampagnes (zoals Google Ads en Tag Manager).
 • uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als in geschrift.

Wat krijg je ervoor terug?

Hopelijk ben jij dé Online Marketeer die ze zoeken bij dit digitale recruitmentbedrijf. Je mag hier gaan samenwerken met zowel nationale als internationale bedrijven. Er hangt een open cultuur waarbij resultaat behalen altijd op nummer 1 staat. De feestjes hier zijn onvergetelijk. Verder mag jij genieten van:

 • een salaris tot € 3.550,- o.b.v. 40 uur.
 • een persoonlijk opleidingsplan.
 • 27 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband.
 • 8% vakantiegeld en een persoonlijk pensioenplan.
 • de mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken (hiervoor krijg je een laptop van het bedrijf).

______________
Check out this vacancy


Spread the love