All jobs in Amsterdam:

And many more...

Jobs Amsterdam

Juridisch Medewerker Amsterdam – Meijer Notarissen

Spread the love

Juridisch Medewerker Amsterdam – Meijer Notarissen

Find a job in Amsterdam

Wel veel zelfstandigheid, geen lange werkdagen of veel overwerk. Als Juridisch Medewerker Notariaat kan je het zelf ervaren. Waar? Bij Meijer Notarissen in Amsterdam. Een klein en zeer persoonlijk kantoor waar jouw collega’s je graag verwelkomen bij de afdeling Familierecht. Zet hier jouw kennis in om bij ingewikkelde(re) zaken de juridische puzzel te leggen.

De vacature Juridisch Medewerker Familierecht bij Meijer Notarissen in Amsterdam daagt je uit om:

Zelfstandig familierecht dossiers te behandelen. Je bent flexibel, kunt prioriteiten stellen en houdt overzicht onder tijdsdruk, je bent cliëntgericht en representatief, je beschikt over een commerciële instelling en bent makkelijk in de omgang.

Nauwkeurig en gestructureerd werk jij aan dossiers van je eigen cliënten. En als de werkdruk toeneemt? Dan blijf jij de rust zelf en zorg je nog steeds dat alles correct verwerkt wordt: jij bent in control. Voor minimaal 32 uur per week zijn jouw kerntaken:

 • het opstellen van (concept)akten, brieven, volmachten, boedelbehandelingen, het opstellen van declaraties,
 • het onderhouden van contacten met cliënten, intermediairs,
 • het voeren van besprekingen met cliënten

Meijer Notarissen: jouw nieuwe werkgever?

Het notariskantoor Meijer Notarissen bestaat als sinds 1909! Het is nooit saai in dit relatief kleine kantoor met veel geschiedenis. Meijer Notarissen werkt zowel nationaal als internationaal en is niet geassocieerd met advocaten. Cliënten kunnen er terecht voor ondernemingsrecht, onroerend goed én personen- en familierecht.

Jouw 19 collega’s hebben allemaal hun eigen rol en verantwoordelijkheden. En dat geldt uiteraard ook voor jou. In de samenwerking grijpt ieders werk daarbij als radartjes in elkaar. Elkaar helpen, bijspringen waar nodig en van elkaar leren is hoe het er hier elke dag aan toegaat. En regelmatig worden er spontaan gezellige dingen georganiseerd.

Deze vacature Juridisch Medewerker Familierecht bij Meijer Notarissen biedt (o.a.):

 • een brutomaandsalaris tot €3.500, afhankelijk van je kennis en ervaring.
 • Een contract van 32 of 37,5 uur (fulltime)
 • 25 vakantiedagen bij fulltime aanstelling
 • Een jaarcontract met de intentie om het te verlengen
 • Een reiskostenvergoeding, pensioenregeling en collectieve verzekeringen
 • Een fietsplan
 • Opleidingsmogelijkheden

Meijer Notarissen kantoor in Amsterdam: jouw nieuwe werkplek?

Jouw nieuwe werkplek vind je in hartje Amsterdam. Aan de Keizersgracht in 2 monumentale panden met een tuin waar je zomers heerlijk buiten luncht. Op jouw werkplek heb je uitzicht op de gracht. Dankzij de frisse look en goede werkvoorzieningen een plek waar je prettig je werk doet. En ja, het is midden in het centrum. Dus met de auto minder goed bereikbaar, vanwege beperkte (betaalde) parkeerruimte. Met het ov of de fiets ben je er zo.

De ideale Juridisch Medewerker voor deze vacature bij Meijer Notarissen brengt mee:

 • aantoonbare werkervaring (minimaal twee jaar) op het gebied van personen en familierecht
 • bij voorkeur in het bezit van een HBO rechten diploma
 • communicatief en juridisch sterk
 • proactieve en flexibele houding
 • in staat zelfstandig te werken
 • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • accuraat
 • verantwoordelijkheidsgevoel
 • een commerciële en ondernemende instelling
 • leergierig

Solliciteren op deze vacature Juridisch Medewerker Familierecht bij Meijer Notarissen in Amsterdam

Finders Vacaturemarketing verzorgt de eerste selectie voor deze werkgever. Hierbij kijken we naar de criteria zoals benoemd in de vacature. Doorsta je deze selectie, dan sturen we al je gegevens rechtstreeks door aan de werkgever. Deelt deze organisatie ons enthousiasme? Dan kom je direct bij de werkgever in dienst. Geen extra kosten, geen detachering of werving en selectie, gewoon evenveel kans op die leuke baan.

Herken je jezelf in de rol van Juridisch Medeweker Familierecht bij Meijer Notarissen? Solliciteer nu op de vacature via de sollicitatiebutton.

 

______________
Check out this vacancy


Spread the love