All jobs in Amsterdam:

And many more...

Jobs Amsterdam

Administratief Medewerker Amsterdam – Meijer Notarissen

Spread the love

Administratief Medewerker Amsterdam – Meijer Notarissen

Find a job in Amsterdam

Een uitdagende administratieve baan met goede ontwikkelingsmogelijkheden. Dat wil elke Administratief Medewerker wel, toch? Het kan bij Mr M.J. Meijer Notarissen N.V. in Amsterdam. Een klein en zeer persoonlijk kantoor waar jouw collega’s je graag verwelkomen bij de afdeling Onroerend Goed. Wil je elke dag met plezier naar je werk in een professionele omgeving? Dan is dit een kans die je moet grijpen.   

De vacature Administratief Medewerker bij Meijer Notarissen in Amsterdam daagt je uit om:

Niks over het hoofd te zien. Want daar komt het bij een notariskantoor vaak op aan. Jij staat namelijk bij de afdeling Onroerend Goed aan de basis van elk nieuw dossier. Als onmisbare schakel ondersteun jij je collega’s. Of het nu gaat over het kopen of verkopen van een huis een erfpachtuitgifte of het passeren van een hypotheek: jij bereidt alles goed voor. En ook als het wat drukker en hectischer is blijf jij rustig en nauwkeurig. Voor minimaal 32 uur per week zijn jouw kerntaken:

 • aanleggen van nieuwe dossiers.
 • overleggen met collega’s over lopende dossiers.
 • checken en aanvullen van ontbrekende gegevens in dossiers en stukken.
 • verwerken en archiveren van dossiers na het tekenen van de akte.

Meijer Notarissen: jouw nieuwe werkgever?

Het notariskantoor Meijer Notarissen bestaat als sinds 1909! Het is nooit saai in dit relatief kleine kantoor met veel geschiedenis. Meijer Notarissen werkt zowel nationaal als internationaal en is niet geassocieerd met advocaten. Cliënten kunnen er terecht voor ondernemingsrecht, onroerend goed én personen- en familierecht.

Jouw 19 collega’s hebben allemaal hun eigen rol en verantwoordelijkheden. En dat geldt uiteraard ook voor jou. In de samenwerking grijpt ieders werk daarbij als radartjes in elkaar. Elkaar helpen, bijspringen waar nodig en van elkaar leren is hoe het er hier elke dag aan toegaat. En regelmatig worden er spontaan gezellige dingen georganiseerd.

Deze vacature Administratief Medewerker bij Meijer Notarissen biedt (o.a.):

 • een brutomaandsalaris tot €2.800, afhankelijk van je kennis en ervaring.
 • Een contract van 32 of 37,5 uur (fulltime)
 • 25 vakantiedagen
 • Een jaarcontract met de intentie om het te verlengen
 • Een reiskostenvergoeding, pensioenregeling en collectieve verzekeringen
 • Fietsregeling
 • Opleidingsmogelijkheden

Meijer Notarissen kantoor in Amsterdam: jouw nieuwe werkplek?

Jouw nieuwe werkplek vind je in hartje Amsterdam. Aan de Keizersgracht in 2 monumentale panden met een tuin waar je zomers heerlijk buiten luncht. Op jouw werkplek heb je uitzicht op die tuin. Dankzij de frisse look en goede werkvoorzieningen een plek waar je prettig je werk doet. En ja, het is midden in het centrum. Dus met de auto minder goed bereikbaar, vanwege beperkte (betaalde) parkeerruimte. Met het ov of de fiets ben je er zo.

De ideale Administratief Medewerker voor deze vacature bij Meijer Notarissen brengt mee:

 • werkervaring als administratief medewerker binnen zakelijke dienstverlening is een pre.
 • het liefst enige kennis van onroerend goed, bijvoorbeeld dankzij werkervaring bij een makelaar of in de advocatuur.
 • grote nauwkeurigheid in doen en laten.
 • een klantgerichte instelling.

Solliciteren op deze vacature Administratief Medewerker bij Meijer Notarissen in Amsterdam

Finders Vacaturemarketing verzorgt de eerste selectie voor deze werkgever. Hierbij kijken we naar de criteria zoals benoemd in de vacature. Doorsta je deze selectie, dan sturen we al je gegevens rechtstreeks door aan de werkgever. Deelt deze organisatie ons enthousiasme? Dan kom je direct bij de werkgever in dienst. Geen extra kosten, geen detachering of werving en selectie, gewoon evenveel kans op die leuke baan.

Herken je jezelf in de rol van Administratief Medewerker bij Meijer Notarissen? Solliciteer nu op de vacature via de sollicitatiebutton.

______________
Check out this vacancy


Spread the love