All jobs in Amsterdam:

And many more...

Jobs Amsterdam

Assetmanager Interne Transportmiddelen

Spread the love

Assetmanager Interne Transportmiddelen

Find a job in Amsterdam

Welkom bij de afdeling RE&FM: Real Real Estate & Facility Management. Wij leveren facilitaire en beheersdiensten aan een omvangrijk en divers klantenbestand van interne en externe klanten bij Royal FloraHolland. Hieronder valt o.a. onze verhuur- en vastgoedportefeuille van zo’n 2,4 miljoen vierkante meter, de bedrijfsmiddelen en installaties voor het logistieke proces. Maar ook Operationele Veiligheid en Leveranciersmanagement. Gezamenlijk zijn we met circa 80 loyale en betrokken collega’s verantwoordelijk voor Locatiemanagement, Assetmanagement en Technisch Management over de verschillende veilinglocaties heen.

Als Assetmanager Bedrijfsmiddelen werk je op drie verschillende veilinglocaties, daar waar jouw team en de business je nodig heeft. Aan de hand van je agenda en gemaakte afspraken varieert dit wekelijks tussen Aalsmeer, Naaldwijk en Rijnsburg. Daarnaast heb je de vrijheid om dit af te wisselen met je thuiskantoor of keukentafel volgens het hybride werken.

Om te beginnen is dit niet een standaard assetmanagement rol. Zonder jou blijven onze ambities slechts grote plannen. De toekomst maken we samen. Je verantwoordelijkheid ligt bij de volledige vloot rollend materieel en logistieke installaties van Royal FloraHolland. Dat wil zeggen: 600 trekker voertuigen, duizenden stapelwagens, meerdere industriële installaties en een 10 km lange Electro hangbaan die de bloemen & planten naar de kopers aan de overkant brengt. Personeel is ons belangrijkste asset, daarom neem jij leidinggevende kwaliteiten mee. Vanuit je ervaring weet je de operationeel medewerkers bedrijfsmiddelen persoonlijk en functioneel aan te sturen. Het huidige team bestaat uit circa 8 collega’s met een technische achtergrond die verspreid werken over de drie veilinglocaties in Aalsmeer, Naaldwijk en Rijnsburg. Onder jouw leiding houd je de dagelijkse business draaiend, maar je denkt ook na over slimme processen. Je bent voor onze logistieke afdelingen dan ook het eerste aanspreekpunt voor technisch advies. Verder bestaat je verantwoordelijkheid en scope uit:

  • Het strategisch verder ontwikkelen van de afdeling Bedrijfsmiddelen. Je stelt een meerjarenplan op, inventariseert, analyseert en maakt een assetplan;
  • Voor de verschillende bedrijfsmiddelen ga je samen met logistiek een overlegstructuur opzetten en implementeren. Realiseren (en tijdig bijsturen) van doelstellingen o.b.v. gemaakte teamafspraken;
  • Samenwerken met onze externe partner MotracLinde en diverse interne stakeholders en collega’s;
  • De behoefte van Logistiek onderzoeken m.b.t. acculaadstations van de trekker voertuigen;
  • Poolbeheer vormgeven van de trekker vloot per locatie, zodat per locatie een optimale voorraad bedrijfsmiddelen aanwezig is;
  • Technisch advies richting de afdeling Logistiek over bijvoorbeeld het verplaatsen van de laadstations op onze veilinglocatie in Rijnsburg;
  • Het maken van analyses ten behoeve van de investeringen voor de Electro hangbaan;
  • Ontwikkelen en implementeren van uniforme werkwijzen voor de acculaadstations.

______________
Check out this vacancy


Spread the love