All jobs in Amsterdam:

And many more...

Jobs Amsterdam

Receptiemedewerker

Spread the love

Receptiemedewerker

Find a job in Amsterdam

Verleg jouw grenzen als Receptie Medewerker.

Als Receptie Medewerker ben jij het vaste gezicht van het kantoor van onze opdrachtgever in Amsterdam. Doordat jij een klantgericht en representatief persoon bent, voorzie jij bezoekers van een warm ontvangst. Jij bent zowel het eerste als het laatste aanspreekpunt van alle bezoekers. Deze lopen uiteen van medewerkers en bezoekers, tot klanten, leveranciers, sollicitanten en meer. Als centraal punt van het bedrijf heb jij contact met iedereen en weet je de juiste mensen te vinden en te verbinden. Je krijgt de verantwoordelijkheid over een veelzijdig takenpakket, waarbij het belangrijk is dat je stressbestendig bent en goed kunt prioriteren. Jouw doel is om elke persoon op de juiste manier te helpen.

Een aantal voorbeelden van jouw werkzaamheden zijn: het aannemen van inkomende gesprekken, het uitvoeren van veelzijdige administratieve werkzaamheden en het toezicht houden op de binnenkomende en uitgaande bezoekers, waarbij je ze zo goed mogelijk begeleidt! Ook ben je onderdeel van het BHV- en veiligheidsteam. Dit maakt jou het aanspreekpunt maakt bij calamiteiten.

Houd je van een feestje en ben je ook nog eens creatief? Dan komt dit allemaal goed van pas als lid van de feestcommissie!

______________
Check out this vacancy


Spread the love