All jobs in Amsterdam:

And many more...

Jobs Amsterdam

Management Assistent

Spread the love

Management Assistent

Find a job in Amsterdam

Bij DNB werk je met impact op financiële stabiliteit en duurzame welvaart. Jij draagt hier dus als management assistent (in)direct aan bij! Met jouw proactieve houding en goede communicatievaardigheden ondersteun en ontzorg jij het management op een prettige manier. Naast het regelen en organiseren creëer jij rust en ruimte in agenda’s en stel je hierbij de juiste prioriteiten. Je bent niet bang om je uit te spreken en hebt empathie; je weet wanneer je moet ‘duwen’ of iets moet ‘loslaten’. Je faciliteert managers op een effectieve manier door mee te denken en te anticiperen op komende activiteiten. Je weet wat er speelt binnen de teams en divisie en speelt hier soepel op in. Jij bent mede verantwoordelijk voor de organisatorische en secretariële zaken bij onze afdeling Betalingsverkeer- en Onderpandservices (BOS, onderdeel van de divisie BVM). Samen met vijf andere management assistenten werken jullie als het kloppend hart van de gezellige divisie Betalingsverkeer en Marktinfrastructuur (BVM).Dit worden jouw verantwoordelijkheden:

  • Je regelt zelfstandig praktische zaken zoals afspraken plannen, vergaderruimtes boeken en catering verzorgen;
  • Je beheert mailboxen en agenda’s van managers en zorgt dat vergaderingen soepel verlopen doordat jij alles perfect hebt voorbereid;
  • Je organiseert afdelings- en divisiebrede evenementen en vergaderingen met externe partijen;

Je bent het eerste aanspreekpunt voor de interne communicatie binnen de afdeling en coördineert veranderingen in de werkwijze die binnen DNB worden doorgevoerd.

______________
Check out this vacancy


Spread the love