All jobs in Amsterdam:

And many more...

Jobs Amsterdam

Management Assistent Automotive

Spread the love

Management Assistent Automotive

Find a job in Amsterdam

Voor een groeiende organisatie in de automotive branche is Pienk op zoek naar een Management Assistent die de spil is van deze organisatie. Iedereen kent jou en jij kent iedereen. Jouw grootste verantwoordelijkheid is zorgen dat alles binnen het kantoor op rolletjes verloopt.

Als Management Assistent zijn jouw werkzaamheden ondersteunend, administratief en organisatorisch. Het team waar je in werkt is divers en internationaal. Binnen deze rol heb je een breed takenpakket, met een hoge mate van zelfstandigheid. Uiteraard vind je het fijn om het team te ontzorgen! 

Dit ga je doen:

  • ondersteunen van de Country Manager;
  • beheren van de agenda, onderhouden van relaties en plannen van reizen;
  • notuleren van vergaderingen, verspreiden actielijsten en bijhouden van actiepunten;
  • organiseren van interne en externe evenementen;
  • beantwoorden van vragen en vertrekken van informatie aan collega’s op HR gebied; 
  • on-boarden van nieuwe collega’s;
  • aansturen service-partners en kantoorinkopen. 

Door dit diverse takenpakket is geen dag hetzelfde. Ze noemen de functie zelf Management Assistent (en dat ben je ook), maar bij andere organisaties zou deze vacature ook Office Manager genoemd kunnen worden.

______________
Check out this vacancy


Spread the love