All jobs in Amsterdam:

And many more...

Jobs Amsterdam

TIG lasser renovatieproject (Universiteit van Amsterdam)

Spread the love

TIG lasser renovatieproject (Universiteit van Amsterdam)

Find a job in Amsterdam

Als TIG lasser verricht jij een goed staaltje precisiewerk! Met jouw oog voor detail én technisch inzicht is een visueel strakke las zetten geen enkel probleem. Jouw afwerkniveau is zoals die van niemand anders. Jij streeft altijd naar perfectie!
Als een vakman met een vaste hand zorg jij ervoor dat alles op zijn plek blijft zitten en help jij mee met het creëren van een plek waar studenten altijd terecht kunnen. Past deze functie perfect bij jou? Super, dan leggen wij jouw las helm alvast klaar!
Werkzaamheden TIG Lasser

TIG lassen
Nieuwe ketels maken

______________
Check out this vacancy


Spread the love