All jobs in Amsterdam:

And many more...

Jobs Amsterdam

Spontane receptionisten gezocht voor prachtig hotel

Spread the love

Spontane receptionisten gezocht voor prachtig hotel

Find a job in Amsterdam

Voor een prachtig hotel gelegen aan de mooiste grachten van Amsterdam, zijn we op zoek naar een gastgerichte vriendelijke receptionist! Salaris is €13,50 en €14,00 per uur.

Naar wie zijn we op zoek?

Ben jij klantvriendelijk, sociaal en proactief? Heb jij ervaring in de hospitality sector? Spreek je uitstekend Nederlands en Engels in woord en geschrift? Ben jij iemand die net dat stapje extra zet en door jouw glimlach geef je de gasten een warm thuis. Ben je parttime beschikbaar voor 30 uur per week. Dan zijn wij op zoek naar jou!

Daarnaast ben je uiteraard representatief, betrokken, heb je oog voor detail, maak je makkelijk contact met gasten en ben je commercieel ingesteld. Je bent flexibel, kan zowel ochtend als avond diensten werken (van 07:00 uur t/m 15:00 uur en van 15:00 uur tot 23:00 uur) en bent tevens beschikbaar in het weekend.

Wat ga jij doen;

Als receptionist ben jij verantwoordelijk voor het inchecken en uitchecken van klanten, Je handelt reserveringen af per telefoon en per e-mail, geeft informatie over de stad, lost klachten op, en je bent het visite kaartje van het hotel. Door jouw betrokkenheid en empathie krijgt de gast een goede indruk van het hotel. Tevens moet je goed aanvoelen wanneer iemand iets van je nodig heeft en communiceer je goed met je collega’s van andere afdelingen voor een uitstekende service naar de gasten toe.

Wat bieden wij:

  • Salaris tussen de €13,50 en €14:00 per uur, dit is inclusief vakantietoeslag van 8,33%
  • 25 vakantiedagen bij fulltime dienstverband
  • Trainingsmogelijkheden
  • Een prachtig hotel centraal gelegen om te werken
  • Reiskosten vanaf 10KM.
  • Swap fiets indien je in Amsterdam woont.
  • Een leuk team van Recolo en een vast contact persoon waarbij je terecht kan voor al je vragen. Altijd welkom voor een kopje koffie bij ons op kantoor.

Stuur jij je CV? Wij kijken dan uit naar een gesprek!

______________
Check out this vacancy


Spread the love