All jobs in Amsterdam:

And many more...

Jobs Amsterdam

Administratief Medewerker Amsterdam

Spread the love

Administratief Medewerker Amsterdam

Find a job in Amsterdam

Lijkt het je leuk om te werken bij een prestigieuze beroepsvereniging van advocaten in hartje Amsterdam? Vind je het fijn om alles administratief kloppend te maken en kun je uitstekend met systemen overweg? Reageer dan direct!

Alle advocaten en advocaat-stagiairs in Amsterdam zijn aangesloten bij deze beroepsvereniging. Als Administratief Medewerker ondersteun je de organisatie op diverse juridische terreinen.  De vereniging bewaakt de kwaliteit van deze beroepsgroep, hetgeen veel administratieve werkzaamheden met zich meebrengt.

Je verzamelt en vraagt allerlei gegevens en informatie op, vult gegevens aan en verwerkt dit alles in het eigen systeem waarmee zij werken. Je houdt overzicht, belt en rappelleert en verstuurt ook mailingen.

Voor deze functie zijn we op zoek naar een nauwkeurig, zelfstandig werkende administratief ervaren medewerker, die van nature zeer accuraat is, goed overzicht kan bewaren en er veel voldoening uithaalt om gedurende de dag met (verschillende) systemen, waaronder veel met Excel te werken. 

De opdrachtgever biedt: 

  • Een uitstekend salaris tussen de € 2700 en € 4000 bruto op basis van achtergrond en ervaring;
  • Vakantiegeld en vakantiedagen; 
  • Een goede pensioenregeling;
  • Vrijheid om je functie zelf uit te breiden, afhankelijk van je interesse en kwaliteiten;
  • Een gezellige, gezamenlijke lunch met het hele kantoor.

Wat vraagt de opdrachtgever:

  • Minimaal een afgeronde mbo/hbo-opleiding;
  • Ruime administratieve ervaring is vereist;
  • Uitstekende computervaardigheden en ervaring, je hebt handigheid met verschillende systemen en gaat daar makkelijk mee om en vindt dat leuk om te doen!; 
  • Je kunt zelfstandig werken, beschikt over inlevingsvermogen en bent communicatief vaardig;
  • Je werkt heel secuur, bent accuraat en proactief; 

______________
Check out this vacancy


Spread the love