All jobs in Amsterdam:

And many more...

Jobs Amsterdam

IT Support Engineer

Spread the love

IT Support Engineer

Find a job in Amsterdam

Op zoek naar een vaste baan als IT Support Engineer bij een gerenommeerde organisatie in het Centrum van Amsterdam? Wij zijn per direct op zoek naar een maatschappelijke betrokken en verantwoordelijke IT Support Engineer.

Als IT Support Engineer maak je onderdeel uit van het IT Support en Werkplekbeheer team dat momenteel uit 4 ervaren collega’s bestaat. Gezamenlijk zijn jullie verantwoordelijk voor de IT ondersteuning en het werkplekbeheer voor 8 Universitaire Onderzoeksinstituten.

Je lost incidenten op, voert service requests uit en verzorgd het werkplekbeheer waarbij je ook regelmatig on-site komt. Je bewaakt de doorloop van de meldingen en service requests waarbij je samen met jouw directe collega’s de werkplanning afstemt.

Als IT Support Engineer krijg je de tijd en ruimte trends en risico’s in kaart te brengen om gezamenlijk tot een structurele oplossing te komen. Je sluit aan bij grotere projecten binnen de organisatie en vindt het leuk om gebruikers te ondersteunen bij de adoptie.

Taken en verantwoordelijkheden

  • Je levert support op hardware, software en/of applicaties;
  • Je beantwoord gebruikersvragen, lost incidenten op en voert werkplek gerelateerde werkzaamheden op locatie uit;
  • Je denkt actief mee met de gebruikersorganisatie, treedt adviserend op en ondersteunt bij de adoptie van nieuwe ICT-middelen;
  • Je signaleert procesverbeteringen en krijgt de ruimte om verbetervoorstellen uit te werken en implementeren;
  • Je verzorgt het functioneel beheer op het telefonie platform en Ivanti waarbij je ruimte krijgt om processen verder te automatiseren;
  • Je bent verantwoordelijk voor het inrichten en uitleveren van hardware (printers, laptops, telefoons etc.);
  • Je bent verantwoordelijk voor het uitbouwen en bijhouden van de knowledgebase en de CMDB;
  • Je neemt naast de dagelijkse werkzaamheden regelmatig deel aan projecten.

______________
Check out this vacancy


Spread the love