All jobs in Amsterdam:

And many more...

Jobs Amsterdam

BBL-leerling boomverzorging in Amsterdam

Spread the love

BBL-leerling boomverzorging in Amsterdam

Find a job in Amsterdam

Wil je graag leren hoe je met een motorkettingzaag een boom moet snoeien? Heb jij oog voor veiligheid, heb jij geen last van hoogtevrees en werk jij makkelijk samen met collega’s? Dan ben jij wellicht de BBL leerling die wij zoeken! Bekijk de hele vacature en lees waarom dit de baan voor jou is!

Als leerling boomverzorger werk je samen met de boomverzorger en vorm jij een hecht team die op elkaar kan vertrouwen. Of het nu gaat om het verwijderen van een boom in een particuliere tuin of het onderhouden van een groot park in de binnenstad, samen met je ervaren collega leer je  precies hoe elke klus moet worden aangepakt. Het is een veelomvattende functie waarbij volop ruimte is voor ontwikkeling en eigen inbreng. Samengevat bestaan jouw werkzaamheden uit:

  • Ondersteunen van de boomverzorger;
  • Verplanten en planten van bomen;
  • Snoeien van bomen en versnipperen van takken;
  • Schoonhouden van de werkplek;
  • Plaatsen van wegafzettingen.

______________
Check out this vacancy


Spread the love