All jobs in Amsterdam:

And many more...

Jobs Amsterdam

Financieel Administratief medewerker (parttime)

Spread the love

Financieel Administratief medewerker (parttime)

Find a job in Amsterdam

Onze opdrachtgever is de topleverancier en marktleider binnen de Nederlandse alcoholindustrie. Voor een uitgebreid klantenportfolio bestaande uit diverse labels, verzorgen zij de import, sales en marketing van producten. Denkt hierbij aan likeuren, whisky’s, vodka en gin. De organisatie is dynamisch, ambitieus en energiek. De passie, enthousiasme en toewijding die de werknemers meebrengen maakt de organisatie succesvol..

Voor de financiële afdeling zijn wij opzoek naar financieel administratief medewerker. Je gaat aan de slag binnen een klein en hecht team waar je medeverantwoordelijk bent voor de financiële administratie.

  • Het verzorgen van de crediteurenadministratie;
  • Het verwerken van bankmutaties en overheadkosten;
  • Wekelijkse betalingen verzorgen;
  • Assisteren bij de maandafsluiting van marketing en logistieke kosten;
  • Maandelijks marketingkosten doorbelasten aan Brand Partners.

______________
Check out this vacancy


Spread the love