All jobs in Amsterdam:

And many more...

Jobs Amsterdam

E-Commerce Marketeer

Spread the love

E-Commerce Marketeer

Find a job in Amsterdam

Onze opdrachtgever is een gerenommeerd internationaal vijfsterrenhotel gevestigd in de regio Amsterdam. Al onze medewerkers zorgen samen voor een voortreffelijke, authentieke service en ervaring voor elke gast. Om dit te realiseren zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega om ons team te versterken. Ben jij creatief en zit je vol met ideeën over de inzet van Social Media? Dan is deze vacature echt iets voor jou!

Als E-Commerce marketeer maak je onderdeel uit van de afdeling Marketing & Communicatie. Deze afdeling verzorgt de externe communicatie van het hotel, zowel online als op Social Media als door goed contact met de (internationale) pers en de uitstraling van een consistente boodschap in beeld en tekst.


  • Je bent verantwoordelijk voor het adviseren, activeren en optimaliseren van onze online campagnes en e-mail marketing zowel landelijk, lokaal en internationaal op diverse platformen.
  • Meer traffic generen naar onze websites d.m.v. data analyse vanuit online marketing campagnes en de website.
  • Uitbreiden van onze kwalitatieve database.
  • Meedenken op marketinggebied, naams- en activiteitenbekendheid, vindbaarheid, imago, kortom over hoe de klanttevredenheid, marktaandeel, e.d. in de verschillende segmenten verbeterd en vergroot kunnen worden.
  • Je realiseert gast- en doelgroep informaties en optimaliseert het gebruik van verschillende online marketinginstrumenten.

______________
Check out this vacancy


Spread the love