All jobs in Amsterdam:

And many more...

Jobs Amsterdam

Bijbaan: Customer Service Medewerker

Spread the love

Bijbaan: Customer Service Medewerker

Find a job in Amsterdam

In de bijbaan: Customer Service Medewerker ben je samen met je collega’s (nationaal en internationaal) verantwoordelijk voor de customer service. Er is een Nederlandse en Belgische klantenservice op het hoofdkantoor in Amsterdam waar consumenten hun vraag per e-mail, chat en telefonisch kunnen stellen. Aan jou de taak om deze e-mails en chats zorgvuldig en in correct Nederlands af te handelen en de klanten telefonisch goed te woord te staan. Uiteraard wordt je goed ingewerkt en krijg je een aantal trainingen.

Je kan elke twee weken aangeven welke dagen en uren je beschikbaar bent om te werken (maandag t/m vrijdag van tussen 09.00 – 17.00 uur).

______________
Check out this vacancy


Spread the love