All jobs in Amsterdam:

And many more...

Jobs Amsterdam

Marketing Support Consultant

Spread the love

Marketing Support Consultant

Find a job in Amsterdam

In de functie van Marketing Support Consultant krijg je een divers takenpakket. Zo word jij het aanspreekpunt als opdrachtgevers met vragen zitten. Zowel via de mail als telefonisch beantwoord jij deze vragen, zodat opdrachtgevers het maximale uit de diensten kunnen halen. In jouw functie werk je nauw samen met alle afdelingen binnen de organisatie. Je wordt een spin in het web tussen opdrachtgevers, je sales-collega’s en het development team.

De opdrachtgevers staan centraal en het streven is een hoge klanttevredenheid. Het support-team is hierin een belangrijke speler, waardoor jij een belangrijke rol binnen het team krijgt. Je wordt verantwoordelijk voor de gehele support van de organisatie. Denk aan het controleren van de technische implementatie, het begeleiden bij het inrichten van integraties en het adviseren van onze opdrachtgevers over het inzetten van de diensten.

______________
Check out this vacancy


Spread the love