All jobs in Amsterdam:

And many more...

Jobs Amsterdam

Marketing Medewerker

Spread the love

Marketing Medewerker

Find a job in Amsterdam

In de functie van Marketing Medewerker ga jij ervoor zorgen dat partners en klanten ambassadeurs worden van de organisatie. Dit doe jij door de juiste content te delen, zodat partners en klanten op de hoogte zijn en hun engagement wordt verhoogd. Daarnaast ontwikkel en verzorg jij trainingen, workshops en events om het kennisniveau van partners en klanten over oplossingen te verhogen.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het presenteren en toelichten van diensten en de nieuwste ontwikkelingen rondom de organisatie. Jij neemt het initiatief, kiest de beste aanpak en maakt content hiervoor. Kies je naast nieuwsbrieven en social media kanalen voor het opnemen van een video of duik je in de podcasts? Aan jou de keuze. Wij vertrouwen op jouw creatieve talent. Jouw werk doet ertoe.

______________
Check out this vacancy


Spread the love