All jobs in Amsterdam:

And many more...

Jobs Amsterdam

Traineeship Administratie Sociaal Domein

Spread the love

Traineeship Administratie Sociaal Domein

Find a job in Amsterdam

Je gaat aan het werk binnen een dynamisch vakgebied. Als Professional binnen het Sociaal Domein ben jij dagelijks bezig met het uitvoeren van wet- en regelgeving en het lokale beleid. Je werkt samen met je collega’s van bijvoorbeeld de uitkeringsadministratie, de Wmo- en Jeugdadministratie, bij de uitvoering van regelingen zoals de Bbz of bij een uitvoeringsorganisatie als de Belastingdienst. Met het traineeship Administratie Sociaal Domein ben je klaar voor de toekomst en ben je maatschappelijk betrokken.

Je werkzaamheden kunnen bestaan uit het verwerken van informatie en mutaties, het maken van herberekeningen en het controleren van stukken. Daarnaast zal je te maken krijgen met debiteuren en uitkeringsdossiers en ben je (in)direct in contact met inwoners/burgers.

Perspectief
Het traineeship is het startpunt van jouw carrière binnen het sociaal domein. Je doet direct veel werkervaring op bij één van onze partners, in opdrachten die aansluiten bij jouw ambities; dat kost je anders járen! Er zijn vervolgens verschillende loopbaanpaden mogelijk. Zo ontwikkel jij je bij ons tot Consultant of ga je juist in dienst bij een organisatie waar jij helemaal op je plek zit. Met elkaar kijken we wat er bij jou past.

______________
Check out this vacancy


Spread the love