All jobs in Amsterdam:

And many more...

Jobs Amsterdam

Studentchauffeur Amsterdam

Spread the love

Studentchauffeur Amsterdam

Find a job in Amsterdam

Wat houdt een baan als Studentchauffeur in?

Als Studentchauffeur rijd je managers van beursgenoteerde ondernemingen tot medewerkers van overheidsinstellingen en particulieren. Je rijdt uiteenlopende klanten in heel Nederland (en soms zelfs Europa!) en brengt deze naar de juiste bestemming. Tijdens jouw rit bied jij een topservice, door de klant op een vriendelijke, discrete en professionele manier te benaderen.

Uiteraard ben jij de beste chauffeur van Nederland! Bovendien beschik jij over goede omgangsvormen, ben je discreet, representatief en ontzettend servicegericht! Daarnaast vind jij het geen probleem om op onregelmatige tijden te werken.

______________
Check out this vacancy


Spread the love