All jobs in Amsterdam:

And many more...

Jobs Amsterdam

Financial Controller

Spread the love

Financial Controller

Find a job in Amsterdam

Onze opdrachtgever is de topleverancier en marktleider binnen de Nederlandse alcoholindustrie. Voor een uitgebreid klantenportfolio bestaande uit diverse labels, verzorgen zij de import, sales en marketing van producten. Denkt hierbij aan likeuren, whisky’s, vodka en gin. De organisatie is dynamisch, ambitieus en energiek. De passie, enthousiasme en toewijding die de werknemers meebrengen maakt de organisatie succesvol.

Voor de financiële afdeling zijn wij opzoek naar een Financial Controller. Je gaat aan de slag binnen een klein en hecht team waar je medeverantwoordelijk bent voor de financiële administratie.

Je werkt binnen het Finance team van circa 8 mensen, rapporteert rechtstreeks aan de Finance Director en stuurt zelf 3.5 FTE aan binnen jouw team. Je bent verantwoordelijk voor onder ander het volgende;

  • analyseren en rapporteren van maand, kwartaal en jaarcijfers
  • enthousiasmeren, coachen en ondersteunen van jouw team van financial accountants;
  • inrichten van de financiële administratieve organisatie en zorgen voor de uitvoering van de financiële administratie door de Financial Accountants, volgens de AO/IC richtlijnen. En hierbij het identificeren en implementeren van procesverbeteringen;
  • het fungeren als contactpersoon voor de interne/externe accountants, alsmede tax advisors en onze treasury partners;
  • het controleren en administratief verwerken van de payrolling;
  • het ondersteunen van het budgetproces;
  • dit alles voor de entiteiten in Nederland en België;

______________
Check out this vacancy


Spread the love