All jobs in Amsterdam:

And many more...

Jobs Amsterdam

Junior Financial Data Analist

Spread the love

Junior Financial Data Analist

Find a job in Amsterdam

Je levert een bijdrage op gebied van financiële rapportageprocessen. Je draagt bij aan het continue verbeteren van de datakwaliteit en versnellen en vereenvoudigen van onze processen. Je helpt de Accounting afdeling met het onderzoeken van issues in de datakwaliteit. Je analyseert grote hoeveelheden data in de rapportageketen. Je verdiept je zowel in de bronsystemen als de interne en externe eisen waaraan de rapportages moeten voldoen. Waar nodig, ontwikkel je bijvoorbeeld dashboards om processen te versnellen en de controles te verbeteren. Ook assisteer je bij het opstellen van kwaliteitseisen aan de data, die je deelt met de business en binnen Finance.

______________
Check out this vacancy


Spread the love