All jobs in Amsterdam:

And many more...

Jobs Amsterdam

Supply Chain Planner

Spread the love

Supply Chain Planner

Find a job in Amsterdam

Voor een zeer bekende E-commerce marktleider, opgericht en gevestigd in Amsterdam, zijn wij per direct op zoek naar meerdere Supply Chain Planners! Hun ambitie is om duurzaam te groeien op internationaal niveau; momenteel zijn zij al gevestigd in meer dan 25 landen!

 

Als Supply Planner E- commerce zorg je voor de beschikbaarheid van producten en optimaliseer je de voorraadposities van de magazijnen om de winstgevendheid te maximaliseren. Je bent verantwoordelijk voor de operationele en tactische supply planning voor de E-commerce magazijnen. Jouw rol is het managen van alle planningsprocessen en het begeleiden en adviseren van stakeholders. Waaronder de Manager Retail & E-commerce Planning aan wie je direct rapporteert. Daarnaast overleg je regelmatig met de afdelingen Supply Planning, S&OP, Logistiek, Marketing en E-commerce om te zorgen dat het proces altijd soepel blijft verlopen.

______________
Check out this vacancy


Spread the love