All jobs in Amsterdam:

And many more...

Jobs Amsterdam

AWS Data Science Engineer jupyter notebooks

Spread the love

AWS Data Science Engineer jupyter notebooks

Find a job in Amsterdam

Voor ons project “Data 2” zijn we bij 2Staff-IT op zoek naar een enthousiaste AWS Data Engineer. Ons platform draait op AWS en maakt gebruik van het nieuwste en beste dat AWS te bieden heeft. 
Uitdagingen zoals AWS-services, beveiligingsimplementatie, gegevensverwerking en Data Science implementaties. 
jupyter notebooks, Spark, Python, airflow en DBT   hebben geen geheimen voor jou en jij bent de go-to-person als het gaat om AWS-platformservices zoals S3, Glue, Athena, Sagemaker en KMS. Maar bovenal ben je in staat om schone, correcte, efficiënte en onderhoudbare code te schrijven om lean en schaalbare processen op te zetten.     

Je hebt affiniteit met machine learning en data engineering en werkt actief samen met Machine Learning en Data Engineers om ons dataplatform te verbeteren en te versterken. Voortbouwend op uw kennis en ervaring, je setup en op maat van de data wordt geladen, de hieraan gerelateerde processen en bewaken kwaliteit van de gegevens om te voorzien in performante en hoogwaardige modellen.        

Omdat onze klanten ons vertrouwelijke informatie toevertrouwen, stem je samen met onze beveiligingsfunctionarissen en het SRE-team om ervoor te zorgen dat de gegevens van onze klanten veilig zijn en waar nodig op een geanonimiseerde manier worden gebruikt. Je werkt nauw samen met de PO om nieuwe ideeën en verbeteringen in onze datastrategie in te passen en prioriteiten te stellen. Samen bepalen we de richting en focus die maximale waarde oplevert. 
Om inspiratie op te doen en je netwerk uit te breiden, woon je meetups en conferenties bij en blijf je op de hoogte van nieuwe AWS-producten en verbeteringen  

______________
Check out this vacancy


Spread the love