All jobs in Amsterdam:

And many more...

Jobs Amsterdam

Secretaresse Amsterdam

Spread the love

Secretaresse Amsterdam

Find a job in Amsterdam

Ben jij een ambitieuze aanpakker, kan jij in een hectische omgeving perfect het overzicht houden en weet jij je weg te vinden in de advocatuur? Ben jij ambitieus, klantvriendelijk en sta je stevig in je schoenen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor onze opdrachtgever, een ambitieus advocatenkantoor gespecialiseerd in media- en intellectueel eigendomsrecht, gevestigd in het centrum van Amsterdam, zijn wij op zoek naar een ervaren (juridisch) secretaresse die het secretariaat zal gaan runnen. Samen met een andere secretaresse ben jij verantwoordelijk voor de ondersteuning van de 6 advocaten die er werken. Daarnaast houdt een deel van de functie in dat je PA-taken vervult voor een Partner.

De secretaresses zijn bij dit kantoor nauw betrokken bij alle zaken, kennen de cliënten en weten wat er speelt. Teamwork binnen het secretariaat en met de zes advocaten is essentieel. Het secretariaat is zeer accuraat, met name bij stressvolle situaties.

Met deze functie bieden wij je een uitdagende en afwisselende positie bij een organisatie met een informele werksfeer. Je zal verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse gang van zaken op kantoor en je bezig houden met allerhande secretariële werkzaamheden waaronder; agendabeheer, het samenstellen van processtukken en alle overige voorkomende ondersteunende werkzaamheden. Omdat het gaat om een klein kantoor, zijn de werkzaamheden breed. Daarbij is dit een unieke kans voor een ambitieuze aanpakker die het als een mooie uitdaging ziet de leiding te nemen op het secretariaat.

Onze ideale kandidaat is: stressbestendig, representatief, accuraat en je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Je hebt humor, kan perfect prioriteiten stellen en sluit gemakkelijk aan bij de bestaande werkwijze. Je hebt minimaal een HBO werk- en denkniveau, goede beheersing van Nederlands en Engels taal én relevante ervaring als (juridische) secretaresse bij voorkeur binnen de advocatuur (pré).

______________
Check out this vacancy


Spread the love