All jobs in Amsterdam:

And many more...

Jobs Amsterdam

E-Commerce Manager

Spread the love

E-Commerce Manager

Find a job in Amsterdam

Onze opdrachtgever is een interessante, bekende en internationale fabrikant gevestigd in de regio Amsterdam. Vanwege de snel veranderende en innovatieve sector zoeken wij naar een E-Commerce Manager, die met een frisse blik de organisatie en afdeling verder zal helpen. De desbetreffende kandidaat mag dus ook uit een andere hoek dan de productie komen.

Hoofdtaken, het opzetten van het E-commerce kanaal binnen de organisatie. Je bent een ondernemer op dit gebied en hun merkenportfolio ondersteun je door op een winstgevende manier auto’s te verkopen via een online customer journey. E-commerce is een onderdeel van de afdeling Customer Management Office (CMO).

  • Verantwoordelijk voor de verkoop d.m.v. online resultaten en prestaties
  • Verantwoordelijk voor budgetbeheer, afstemming met de directeur CMO en met de afdeling Financiën
  • Verantwoordelijk voor het opzetten van een E-commerce strategie op basis van de diverse client brands
  1. Verantwoordelijk voor het houden van wekelijkse, maandelijkse en kwartaal reviews met key stakeholders om strategie, aanbiedingen, marketingplannen, product proposities te verfijnen en eventuele prestatieproblemen op te lossen
  • Verantwoordelijk voor verzamelen, analyseren en rapporteren van informatie over de prestaties van de E-commerce activiteiten en initiatieven
  • Verantwoordelijk voor het genereren van nieuwe zakelijke initiatieven om klanten aan te trekken om online te kopen (bijv. virtuele showroom)

______________
Check out this vacancy


Spread the love