All jobs in Amsterdam:

And many more...

Jobs Amsterdam

Vestigingsmanager (Assistent) bij Euromaster Heavy in Amsterdam

Spread the love

Vestigingsmanager (Assistent) bij Euromaster Heavy in Amsterdam

Find a job in Amsterdam

Als Assistent Vestigingsmanager ben je mede verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op de vestiging. Met jouw enthousiasme zorg je voor een goede sfeer binnen het team en een op en top klantbeleving. Jij bent dan ook een voorbeeld voor jouw collega’s in klantvriendelijkheid, integriteit, professionaliteit en uitstraling. Je hebt oog voor detail zoals voor de algehele uitstraling, orde en netheid op en rond de vestiging en ziet de vestiging als eigen.

Als Assistent Vestigingsmanager heb je een uitdagende en actieve functie waarbij je zowel in de werkplaats aan het werk bent als bij de receptie klanten vakkundig te woord staat, adviseert en helpt. Een mooie functie waarbij je al jouw technische kennis en ervaring kunt koppelen aan jouw commerciële en persoonlijke benadering van klanten en prospects. Daarnaast heb je de mogelijkheid om jouw leidinggevende capaciteiten te ontwikkelen want bij afwezigheid van de Servicecentermanager ben jij verantwoordelijk voor de vestiging.

De vestiging in Amsterdam is gespecialiseerd in Vrachtwagens, Trailers, Logistiek en Agri (wat wij noemen: Zware voertuigen)

______________
Check out this vacancy


Spread the love