All jobs in Amsterdam:

And many more...

Jobs Amsterdam

Sales consultant parttime

Spread the love

Sales consultant parttime

Find a job in Amsterdam

Wil jij een mooie parttime salesfunctie bekleden, maar de klant niet uit het oog verliezen? Ben jij iemand die staat voor verduurzaming en ben jij niet snel van je stuk te brengen? Dan hebben wij de perfecte baan in Amsterdam voor jou!

Als Consultant Duurzame Energie, houd jij je bezig met het nabellen van de warme leads. Jij bent een geboren salestijger die naadloos aan kan sluiten op de wensen van de klant. Uiteraard kijk je mee met de klant naar de overige mogelijkheden om het huis van jouw klanten zo energiezuinig mogelijk te maken. Zonnepanelen en een warmtepomp, niets is jou te gek. Zodra het totaal plaatje gemaakt is breng je de totale kosten in kaart, je bent dus ook bezig met een stukje facturatie.

Jij runt jouw eigen ‘’toko’’ en dit zorgt ervoor dat jouw verantwoordelijkheidsgevoel met 100% wordt aangewakkerd. Werken met targets? Geen probleem, jij weet dat je dat kunt. Ben jij de zelfverzekerde verantwoordelijke, klantvriendelijke Sales Consultant die wij zoeken? 

______________
Check out this vacancy


Spread the love