All jobs in Amsterdam:

And many more...

Jobs Amsterdam

Juridisch Secretaresse Amsterdam

Spread the love

Juridisch Secretaresse Amsterdam

Find a job in Amsterdam

Wil jij de nieuwe rechterhand worden van één of meerdere professionals in een internationale omgeving? Haal jij er voldoening uit om, samen met de andere Secretaresses, binnen de praktijkgroep optimale ondersteuning te bieden? Dan ben jij wellicht degene die wij zoeken.

Voor verschillende gerenommeerde advocatenkantoren in Amsterdam zijn wij op zoek naar Juridisch Secretaresses (bij voorkeur Fulltime). Wij zoeken regelmatig mensen die in een dynamische internationale omgeving willen werken, waar actuele zaken worden behandeld. Het gaat om Juridische Secretaresse functies op verschillende rechtsgebieden binnen de advocatuur zoals ondernemingsrecht, fiscaalrecht en banking.

De juridisch secretaresse:

  • Fungeert binnen een praktijkgroep als eerste aanspreekpunt voor externe cliënten, maar ook voor collega’s binnen kantoor;
  • Levert secretariële ondersteuning (internationaal telefoonverkeer, correspondentie, agendabeheer, post);
  • Voert zelfstandig de praktijkadministratie zoals het archiveren en beheren van dossiers;
  • Regelt afspraken in binnen- en buitenland en boekt reizen en accommodatie;
  • Werkt – al naar gelang de praktijk waarin je werkzaam bent en je ervaring – correspondentie en stukken uit.

Het is een pre dat je reeds ervaring hebt in de advocatuur, maar minimaal 2 jaar secretariële werkervaring binnen de zakelijke dienstverlening is een must!

Wij zijn op zoek naar secretaresses die beschikken over een afgeronde opleiding MEAO/Schoevers of vergelijkbaar. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed tot zeer goed en je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en een representatief voorkomen. Je denkt proactief mee en kunt eigen taken organiseren. Tevens heb je goede kennis van het Microsoft Office pakket.

______________
Check out this vacancy


Spread the love