All jobs in Amsterdam:

And many more...

Jobs Amsterdam

Business Unit Manager

Spread the love

Business Unit Manager

Find a job in Amsterdam

Heb jij enkele jaren ervaring als Managing Consultant en ben je toe aan een volgende stap? Lees dan snel verder! Ter uitbreiding van Grafton (onderdeel van Gi Group) zijn wij op zoek naar een Business Unit Manager Finance & Accounting.
 
Als Business Unit Manager Finance & Accounting ga jij je bezig houden met het opzetten van een nieuwe divisie. Naast het aannemen van 360 graden recruitment consultants zal je ze tevens begeleiden op het gebied van het genereren van New Business, voeren van accountmanagement en het bemiddelen van geschikte kandidaten voor je klanten. Je bent medeverantwoordelijk voor het verder laten groeien van je divisie en zet samen met je team Grafton Finance verder op de kaart. Het is daarom belangrijk dat je enkele jaren ervaring hebt in het werven van Finance professionals en dat je de doelgroep kent. 

Je wordt onderdeel van een diverse en gedreven organisatie met de focus op het realiseren van een sterke groei in het jaar 2022. Je krijgt veel ruimte voor eigen initiatieven en je beschikt dan ook over een groot verantwoordelijkheidsgevoel. 

Jouw verantwoordelijkheden:
• Met jouw enthousiasme en communicatieve skills weet jij nieuwe vacatures en klanten binnen te halen;
• Je verdiept je in je klanten door intensief contact te hebben en ze regelmatig te bezoeken;
• Je gaat samen met je team actief op zoek naar geschikte kandidaten;
• Je stuurt je team aan op basis van KPI’s, verantwoordelijkheid en zelfstandigheid;
• Je draagt bij aan zowel de professionele als persoonlijke groei van je team. 

______________
Check out this vacancy


Spread the love