All jobs in Amsterdam:

And many more...

Jobs Amsterdam

Service Manager Benelux bij Segway Ninebot in Amsterdam

Spread the love

Service Manager Benelux bij Segway Ninebot in Amsterdam

Find a job in Amsterdam

Als Service Manager ben jij verantwoordelijk voor het leveren van een uitstekende service-ervaring aan onze klanten en dealers, het beheren van de dagelijkse gang van zaken en het ontwikkelen van passende standaarden en processen om de algehele service-ervaring continu te verbeteren. In deze functie werk je samen met nagenoeg alle afdelingen binnen Segway-Ninebot. Naast het leveren van technische ondersteuning, analyseer jij ook het onderhoud, reparaties, storingen en klachten mbt de diverse producten en ontwikkel je verbeterplannen, onderhoudshandleidingen, technische trainingen en geef je feedback aan het hoofdkantoor in Beijing China.

Voor de klanten van Segway-Ninebot ben jij het aanspreekpunt digitaal, telefonisch en persoonlijk, als het gaat om vragen, zorgen, klachten, ontwikkelingen en aanpassingen. Jij bent dan ook een belangrijke pion mbt de klanttevredenheid, productbeleving, productontwikkeling en service.
Aan de hand van alle informatie die jij krijgt vanuit de dealers, ontwikkel je samen met een collega de juiste onderdelen-voorraad strategie.

Tenslotte geef jij technische trainingen om de kennis van onze dealers te verhogen.

______________
Check out this vacancy


Spread the love