All jobs in Amsterdam:

And many more...

Jobs Amsterdam

Sales advisor Ziggo 2021-5

Spread the love

Sales advisor Ziggo 2021-5

Find a job in Amsterdam

Voor een bedrijf in Amsterdam zijn wij op zoek naar klantadviseurs voor het merk Ziggo. Ben jij zowel commercieel als klantgericht ingesteld? Weet jij als geen ander verkoopintenties te herkennen en weet jij met leuke gesprekken de behoefte van de klant te achterhalen en ze te matchen aan jouw aanbod? Dan zijn wij op zoek naar jou! Het betreft een uitdagende en afwisselende functie voor minimaal 20 uur per week tot max 40 uur per week.

Geen ervaring? Dit is geen enkel probleem. Indien je begint als klantadviseur of salesadvisor krijg je een educatieve training voor productkennis / gesprekstechnieken en systeemkennis. Zelfs na de training is er veel belegleiding op de werkvloer van ervaren klantadviseurs, die altijd bereid zijn om je te helpen.

Wat ga je doen als klantadviseur?

  • Het op een leuke, commerciële, klantgerichte en overtuigende wijze voeren van salesgesprekken met ex- en potentiële klanten van Ziggo. (Let op: klanten hebben aangegeven benaderd te willen worden door jou); 
  • Het op correcte wijze vastleggen van mondelinge overeenkomsten aan de hand van gespreksopnamen;
  • Het bijwonen van project gerelateerde trainingen, presentaties en kalibratiesessies.

______________
Check out this vacancy


Spread the love