All jobs in Amsterdam:

And many more...

Jobs Amsterdam

Recruiter Sociaal Domein

Spread the love

Recruiter Sociaal Domein

Find a job in Amsterdam

Als recruiter sociaal domein ben je verantwoordelijk voor het proactief werven en selecteren van ervaren professionals en trainees. Je werft aan de hand van LinkedIn Recruiter, je netwerk, referral of jobboards. Het betreft een krappe arbeidsmarkt, maar jij weet als geen ander hoe je een match kan maken tussen onze opdrachtgever en de (latent) werkzoekende. Je voert selectiegesprekken (telefonische intake, digitaal of face2face) waarin jij een goed beeld krijgt van de competenties en wensen van de professional. De functie van recruiter sociaal domein bij onze opdrachtgever betreft een 180 graden rol.  

Als recruiter kom je te werken in een team van negen enthousiaste collega’s en een recruitment manager. Het team is een mix van senior, medior en junior recruiters die allemaal werken aan de commerciële doelen van onze opdrachtgever. Ze werven voornamelijk professionals die in (vaste) dienst komen bij onze opdrachtgever. Maar geregeld werken wz samen aan grote projecten waarbij ze op zoek zijn naar meerdere kandidaten.  

______________
Check out this vacancy


Spread the love