All jobs in Amsterdam:

And many more...

Jobs Amsterdam

MEDEWERKER BEDIENING | AMSTERDAM

Spread the love

MEDEWERKER BEDIENING | AMSTERDAM

Find a job in Amsterdam

HSU Event Support

HSU Event Support is op zoek naar enthousiaste (horeca) toppers die ons team willen komen versterken!

Als medewerker in de bediening bij HSU Event Support kun je op de meest unieke en verschillende plekken terechtkomen. Je kunt bijvoorbeeld bedienen in een restaurant met à la carte service, of tijdens high class partijen. We hebben ook prachtige opdrachtgevers waar je mag bedienen die op zo een mooie locatie liggen dat je daar zelf wel wilt trouwen!

Neem sowieso contact met ons op indien jij op zoek bent naar een baan in de Horeca en graag gasten wil bedienen.

Wij zoeken:
– Iemand die open staat voor een baan in de horeca, lekker wil werken en het liefst altijd wat te doen heeft. Of je nou ervaring hebt met bedienen of niet, bij ons is iedereen van harte welkom! Natuurlijk zorg jij er bovenal voor dat de gasten niets te kort komen en dat de sfeer goed is.
– Enthousiaste medewerkers met passie voor eten en drinken, je weet van aanpakken, bent gastgericht, representatief en natuurlijk bereid de kneepjes van het bedieningsvak te leren als je die nog niet beheerst.
– Een flexibele instelling met betrekking tot werktijden en dagen. Je kan in onze plannings-app zelf aangeven wanneer je beschikbaar bent voor werk.
– Met jouw vriendelijke blik en open instelling ben je je ervan bewust dat jij het visitekaartje van HSU bent.
-Je vindt het een uitdaging om op verschillende locaties te willen werken. Maar ook werken bij een vaste opdrachtgever behoort tot de mogelijkheden.
– We zijn blij wanneer je ook een rijbewijs B hebt.

Wij bieden:
– Toffe werklocaties
– Leuke collega’s
– Wij regelen eventueel het vervoer
– Trainingen om jezelf te verbeteren en uit te dagen, denk daarbij aan bedienen, borden uitserveren en een biertapcursus.
– Vrijdagmiddagborrels en personeelsfeestjes!
– Doorgroeimogelijkheden naar supervisor

Wacht niet langer en solliciteer via de button en wij nemen contact met je op. O ja, vergeet niet je cv mee te sturen. Tot snel!

______________
Check out this vacancy


Spread the love