All jobs in Amsterdam:

And many more...

Jobs Amsterdam

Commercieel Gastvrouw Luxe Keukens (20-37u)

Spread the love

Commercieel Gastvrouw Luxe Keukens (20-37u)

Find a job in Amsterdam

Jouw domein is een super de luxe showroom, waarin keukens zijn gepresenteerd tot €150.000. Duidelijk een zaak in het hogere segment. Jij bent het visitekaartje en het eerste aanspreekpunt van de vestiging. Door jou voelt iedere bezoeker zich thuis, door jou praten bezoekers na over hun super klantbeleving. Met koffie, een lunch en een lach ontvang je jouw gasten persoonlijk en professioneel. Je spreekt hen aan, maakt een praatje, bent natuurlijk geinteresseerd in het doel van hun bezoek en voorziet ze van informatie. Met jouw gastvrijheid en commercialiteit zorg je ervoor dat klanten binnen blijven en draag je ze uiteindelijk over aan één van de verkoopmedewerkers. Samen met het verkoopteam presenteer je de prachtige keukencollectie aan de klant.

Voordat je het in de gaten hebt is het alweer 18.00. Je kijkt terug op een topdag met mooie verkoopresultaten en zeer tevreden klanten. Heb jij het in je?

  • Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten en zorgt voor een beleving waarover nagepraat wordt.
  • Door jou blijven bezoekers in de winkel en geef je de eerste aanzet tot de verkoop.
  • Je ondersteunt het verkoopteam, je verwerkt orders in het computersysteem en beantwoordt mail en telefoon.

______________
Check out this vacancy


Spread the love