All jobs in Amsterdam:

And many more...

Jobs Amsterdam

Ondersteunend uitvoerder

Spread the love

Ondersteunend uitvoerder

Find a job in Amsterdam

Amsterdammers opgelet! Wij zijn voor een van onze opdrachtgevers op zoek naar een niet ondersteunend uitvoerder. Ben jij de uitvoerder in spé die onze opdrachtgever gaat helpen en kom jij uit de omgeving van Amsterdam? Dan is dit een toffe klus voor jou.In de functie van ondersteunend uitvoerder ben je verantwoordelijk voor werken die op de planning staan bij verschillende vaste klanten van onze opdrachtgever. Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit het maken van werkafspraken en het verzorgen van de uitvoering hiervan. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit en veiligheid op jouw projecten. Ervaring als (niet) meewerkend voorman of ondersteunend uitvoerder is essentieel voor deze functie, evenals een afgeronde MBO-opleiding richting Bouwkunde. Ervaring in service en onderhoud is een pré.Werken via Haldu GroepHaldu Groep beschikt over een breed netwerk aan gerenommeerde bedrijven. Het werkgebied van ons hoofdkantoor in Groesbeek is heel Nederland. Onze ervaren accountmanagers en consultants kennen elk bedrijf goed en kunnen je daarom van goed advies voorzien over de volgende stap in je carrière!In ruil voor jouw talent, inzet en vakmanschap geeft jouw persoonlijke werkcoach bij Haldu Groep je alle begeleiding die je nodig hebt. Van de sollicitatie tot de start bij de opdrachtgever en vér daarna. Je krijgt daarnaast elke week precies op tijd je geld. Dat is waarvoor we het allemaal doen, want wij zijn er voor personeel!Wat bieden wij jou?Werkzekerheid voor onbepaalde tijd.Kans op een vast contract.Stipte, wekelijkse verloning.€ 2900 – € 3200 per maand afhankelijk van jouw kennis en ervaring.24 vakantiedagen en 12 adv-dagen.Professioneel en draadloos gereedschap van Hilti.Kilometervergoeding van de 1e kilometer.Opstart bij je nieuwe project met een van onze buitendienstmedewerkers.Een eigen werkcoach.Bedrijfskleding.Wat vragen wij van jou?Een afgeronde MBO-opleiding in de richting Bouwkunde.Ervaring in klantenwerk en service en onderhoud is een pré.Goede beheersing van de Nederlandse taal.Een geldig VCA- en GPI certificaat.Een geldig rijbewijs B.SolliciterenBen jij de ondersteunend uitvoerder die we zoeken? Kom je uit de omgeving van Amsterdam? En wil jij voor langere tijd verzekerd zijn van werk? Twijfel niet en solliciteer nu! Klik op de button Solliciteer direct of stuur je motivatie en CV naar cv@haldugroep.nl.Heb je vragen over deze vacature of wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze recruiter Nick de Graaf. Hij is telefonisch bereikbaar op 06 83 30 23 56 of per e-mail via n.degraaf@haldugroep.nl.

______________
Check out this vacancy


Spread the love