All jobs in Amsterdam:

And many more...

Jobs Amsterdam

Eerste elektromonteur

Spread the love

Eerste elektromonteur

Find a job in Amsterdam

Voor een van onze opdrachtgevers zoeken wij een eerste elektromonteur met minimaal 3 jaar werkervaring. In Amsterdam is onze opdrachtgever medeverantwoordelijk voor de realisatie van nieuwe woningbouwprojecten. Het is de bedoeling dat jij alle voorkomende elektrawerkzaamheden gaat uitvoeren. Aan de hand van de tekeningen ga je samen met een collega of zelfstandig de geboden uitdagingen aan, of dit nu de installatie is van licht, communicatie, beveiliging en data. Jij draait er je hand niet voor om.Werken via Haldu GroepHaldu Groep beschikt over een breed netwerk aan gerenommeerde bedrijven. Het werkgebied van ons hoofdkantoor in Groesbeek is het hele land. Onze ervaren accountmanagers en consultants kennen elk bedrijf goed en kunnen je daarom van goed advies voorzien over de volgende stap in je carrière!In ruil voor jouw talent, inzet en vakmanschap geeft jouw persoonlijke werkcoach bij Haldu Groep je alle begeleiding die je nodig hebt. Van de sollicitatie tot de start bij de opdrachtgever en vér daarna. Je krijgt daarnaast elke week precies op tijd je geld. Dat is waarvoor we het allemaal doen, want wij zijn er voor personeel!Wat bieden wij jouWerkzekerheid voor onbepaalde tijd.Kans op een vast contract.Stipte, wekelijkse verloning.Marktconform salaris volgens de cao van onze opdrachtgever.24 vakantiedagen.Professioneel en gecertificeerd gereedschap van Hilti.Kilometervergoeding vanaf de 1e kilometer.Opstart bij je nieuwe project met een van onze buitendienstmedewerkers.Een eigen werkcoach.Bedrijfskleding.Wat vragen wij van jouJe hebt een afgeronde MBO-opleiding Elektrotechniek (niveau 3).Je hebt een geldig VCA-VOL diploma.Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.Je hebt een geldig rijbewijs B.Je bent vakvolwassen en je kunt zelfstandig werken als dat nodig is.Je komt uit de omgeving van Amsterdam.SolliciterenBen jij de allround elektromonteur die we zoeken voor onze opdrachtgever? Kom je uit de omgeving van Amsterdam? Twijfel dan niet en solliciteer meteen. Klik op de button Solliciteer direct of stuur je motivatie en CV naar cv@haldugroep.nl.Heb je vragen over deze vacature of wil je meer informatie? Neem dan contact met onze recruiter Nick de Graaf. Hij is telefonisch bereikbaar op 06 83 30 23 56 of per e-mail via n.degraaf@haldugroep.nl.

______________
Check out this vacancy


Spread the love