All jobs in Amsterdam:

And many more...

Jobs Amsterdam

Allround timmerman voor nieuwbouwproject Diemen

Spread the love

Allround timmerman voor nieuwbouwproject Diemen

Find a job in Amsterdam

Wij zijn op zoek naar een ervaren, allround timmerman met ervaring op nieuwbouwprojecten. En JIJ bent de vakman die we voor onze opdrachtgever nodig hebben!Onze opdrachtgever is verantwoordelijk voor de realisatie van project Villa Lotta in Diemen. Daar worden 15 duurzame woningen gebouwd. Het ruwe timmerwerk is achter de rug, nu is het voor jou tijd om jouw kunsten te laten zien. Met jouw brede ervaring ga jij alle profielen en kozijnen stellen. Een klus die secuur moet gebeuren, maar door jouw ervaring is dat geen enkel probleem. Het lezen van een tekening en zelfstandig je werkzaamheden kunnen uitvoeren, is ook belangrijk voor deze klus.Werken via Haldu GroepHaldu Groep beschikt over een breed netwerk aan gerenommeerde bedrijven. Het werkgebied van ons hoofdkantoor in Groesbeek is heel Nederland. Onze ervaren accountmanagers en consultants kennen elk bedrijf goed en kunnen je daarom van goed advies voorzien over de volgende stap in je carrière!In ruil voor jouw talent, inzet en vakmanschap geeft jouw persoonlijke werkcoach bij Haldu Groep je alle begeleiding die je nodig hebt. Van de sollicitatie tot de start bij de opdrachtgever en vér daarna. Je krijgt daarnaast elke week precies op tijd je geld. Dat is waarvoor we het allemaal doen, want wij zijn er voor personeel!Wat bieden wij jouWerkzekerheid voor onbepaalde tijd.Kans op een vast contract.Stipte, wekelijkse verloning.Tussen de € 2500 en € 2900 bruto per maand.24 vakantiedagen en 12 adv-dagen.Professioneel en draadloos gereedschap van Hilti.Kilometervergoeding van de 1e kilometer.Opstart met een van onze buitendienstmedewerkers.Een eigen werkcoach.Bedrijfskleding.Wat vragen wij van jouVoldoende ervaring om dit project succesvol af te ronden.Een goede beheersing van de Nederlandse taal.Afkomstig uit de omgeving van Diemen – Amsterdam.Een representatief voorkomen.Een geldig VCA- en GPI-certificaat.Een geldig rijbewijs B.SolliciterenBen jij de ervaren allround timmerman die we zoeken? Heb je ervaring in de nieuwbouw woningbouw? En wil jij voor langere tijd verzekerd zijn van werk? Twijfel dan niet en solliciteer nu. Klik op de button Solliciteer direct of stuur je motivatie en CV naar cv@haldugroep.nl.Heb je vragen over deze vacature of wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze recruiter Nick de Graaf. Hij is telefonisch bereikbaar op 06 83 30 23 56 of per e-mail via n.degraaf@haldugroep.nl.

______________
Check out this vacancy


Spread the love