All jobs in Amsterdam:

And many more...

Jobs Amsterdam

Word greenkeeper in de provincie Noord Holland!

Spread the love

Word greenkeeper in de provincie Noord Holland!

Find a job in Amsterdam

Wil jij jouw werkzaamheden in het groen naar een hoger niveau tillen? Werk jij nauwkeurig en klantgericht? Bekijk dan de hele vacature en zie waarom jij de nieuwe Greenkeeper van Globen bent! 

Voor verschillende golfbanen in de provincie Noord-Holland is Globen op zoek naar ambitieuze en gemotiveerde (aankomende) greenkeepers. Deze vacature is uitgezet op provincie-niveau omdat wij op meerdere golfbanen in deze provincie op zoek zijn naar (aankomende) greenkeepers.

Onder leiding van de hoofdgreenkeeper ben je samen met je team verantwoordelijk voor het op hoog niveau onderhouden van de golfbaan. Werken op de golfbaan houdt meer in dan alleen het mooi en strak kunnen maaien van het gras. Het onderhoud op een golfbaan is aanzienlijk complexer. Werken als greenkeeper is doel- en klantgericht werken met veel aandacht voor de natuurlijke omgeving en de golfspelers. Gras en omgeving moeten op hoog niveau worden verzorgd zodat het golfspel optimaal gespeeld kan worden. Daarnaast moet je uiteraard veilig kunnen werken met gereedschappen en machines.

De werkzaamheden van een greenkeeper bestaan onder andere uit:

  • Het maaien, bemesten en beluchten van golfbanen;
  • Het onderhouden en snoeien van beplanting;
  • Het onderhouden van verhardingen, waterpartijen, bunkers en natuurlijke elementen;
  • Het onderhouden en uitvoeren van kleine reparaties aan machines.

______________
Check out this vacancy


Spread the love