All jobs in Amsterdam:

And many more...

Jobs Amsterdam

Ervaren zinkwerker Amsterdam en omgeving

Spread the love

Ervaren zinkwerker Amsterdam en omgeving

Find a job in Amsterdam

Wat bieden wij jou?

Werkzekerheid voor onbepaalde tijd!
Kans op een vast contract.
Stipte, wekelijkse verloning.
Marktconform salaris volgens de cao.
24 vakantiedagen.
Professioneel en gecertificeerd gereedschap van Hilti, mits nodig.
Kilometervergoeding vanaf de 1e kilometer.
Opstart bij je nieuwe project met een van onze buitendienstmedewerkers.
Een eigen werkcoach.
Bedrijfskleding.

 
Werken via Haldu Groep
Haldu|DeGraaf beschikt over een breed netwerk aan gerenommeerde bedrijven. Het werkgebied van ons hoofdkantoor in Groesbeek is heel Nederland. De ervaren accountmanagers kennen elk bedrijf goed en kunnen je daarom van goed advies voorzien over de volgende stap in je carrière!

In ruil voor jouw talent, inzet en vakmanschap geeft jouw persoonlijke werkcoach bij Haldu Groep je alle begeleiding die je nodig hebt. Van de sollicitatie tot de start bij de opdrachtgever en vér daarna. Je krijgt daarnaast elke week precies op tijd je geld. Dat is waarvoor we het allemaal doen, want wij zijn er voor personeel!

 
Solliciteren?
Ben jij de ervaren en allround timmerman die onze opdrachtgever nodig heeft? Kom jij uit de omgeving van Wageningen, Arnhem en Nijmegen? Twijfel dan niet en solliciteer direct. Klik op de button Solliciteren voor deze job of stuur je motivatie en CV naar cv@haldugroep.nl.

______________
Check out this vacancy


Spread the love