All jobs in Amsterdam:

And many more...

Jobs Amsterdam

Voorman beton woningen Diemen (3.000-3.500)

Spread the love

Voorman beton woningen Diemen (3.000-3.500)

Find a job in Amsterdam

Als voorman ben jij iemand die het voortouw tijdens het werkt neemt. Want jij stuurt collega’s aan. Je kan tekening lezen zodat je weet welke werkzaamheden je moet verrichten. Waar nodig pas je nieuwe werk aan op oude onderdelen. Daarnaast zie jij toe op de benodigde grondwerken en het storten van werk- en betonvloeren. Ook ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig stellen en afstorten van bekistingen. Tot slot ben je verantwoordelijk voor een goede communicatie op de werkvloer met collega’s en leidinggevende. 

Maar natuurlijk ga jij ook zelf aan de slag, o.a.:

  • traditionele bekistingen maken
  • systeembekisting
  • tunnelen
  • tekening lezen
  • met laser werken
  • breedplaatvloeren
  • en nog veel meer!!!

______________
Check out this vacancy


Spread the love