All jobs in Amsterdam:

And many more...

Jobs Amsterdam

Sales operation specialist, administratief met internationaal klantcontact

Spread the love

Sales operation specialist, administratief met internationaal klantcontact

Find a job in Amsterdam

Dan vind je deze functie, waarin jouw administratieve- en contactuele vaardigheden volledig tot zijn recht komen, vast heel interessant. De functie is vooralsnog voor 4 dagen per week 24 tot 32 uur. 6 of 8 uur per dag is in overleg met jou.

Granot Fresh is een Israelische coöperatie van telers van avocado’s en citrusfruit. Het bedrijf exporteert de producten van meer dan 60 telers, vanuit Israel over de hele wereld. Het nieuw op te richten verkoopkantoor voor Europa komt in Amsterdam-Zuid. Vanuit dit kantoor worden Europese klanten, grote retailbedrijven zoals supermarkten en tussenhandel in de foodsector, bediend. Het verkoopkantoor is nieuw, de organisatie erachter, Granot Fresh in Israel, is dat niet. De coöperatie is 60 jaar geleden opgericht. Om een indruk te krijgen van Granot Fresh in Israel kan je de video onderaan de vacature bekijken. Meer over het bedrijf lees je op de website.

Europees Verkoopkantoor

De Directeur Marketing en Sales Europa zet het Europese verkoopkantoor op. Het team zal de komende tijd gaan groeien, te beginnen met deze backoffice en klantcontact functie. Je wordt dus de 2e medewerker en zal de succesvolle groei gaan meemaken. Belangrijk is dat je in deze snelle groei situatie, wat met hectiek gepaard zal gaan, goed kan functioneren.

Wat ga je doen? 

Je gaat Guy, de directeur Marketing en Sales Europa, ondersteunen bij alle werkzaamheden rondom het bedienen van de Europese klanten. Dit omvat de logistieke en de commerciële processen. Meer specifiek houdt het in dat…

  • je de administratieve processen gaat opzetten en verbeteren. Excel is hierbij een belangrijke tool. Ook het bijhouden van de logistieke processen in het ERP systeem Priority maakt deel uit van jouw werkzaamheden. 
  • je volgt de orders bij de klanten. Je anticipeert en zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt zodat de verse producten volgens afspraak, op tijd  en van goede kwaliteit bij de klant aankomen.  
  • je pakt alles op wat voorbij komt en waarmee je Guy kan ondersteunen. Het is vooralsnog een klein team, flexibiliteit, initiatief en zelfstandigheid is nodig. 

Wat bieden wij je?

  • Een uitdagende baan waarin je alle ruimte krijgt om je werkzaamheden zelfstandig en met eigen initiatief op te pakken. 
  • Een internationale werkomgeving met veel klantcontact. 
  • De kans om jezelf te ontwikkelen door vanaf de start de organisatie mede op te bouwen. 
  • Onze intentie is om de samenwerking aan te gaan voor de lange termijn. We bieden je een 1e contract voor de periode van 1 jaar.
  • Een bruto maandsalaris van €2400 op fulltime basis.

NB. 

WinWinWerkt begeleidt de sollicitatieprocedure in opdracht van Granot Fresh Europe. Solliciteren doe je daarom op WinWinWerkt.nl. Lees je deze vacature op een job board of sociale media? Ga naar www.winwinwerkt.nl om de vacature tekst te lezen en te solliciteren.

______________
Check out this vacancy


Spread the love