All jobs in Amsterdam:

And many more...

Jobs Amsterdam

Medewerker Contractbeheer

Spread the love

Medewerker Contractbeheer

Find a job in Amsterdam

Voor één van onze opdrachtgevers in de Automotive, zijn wij momenteel op zoek naar een Finance Medewerker Contractbeheer voor de afdeling Contractmanagement. Het doel van de organisatie is om meer contracten op een winstgevende manier te verkopen.

De afdeling Contractmanagement en de functie dragen bij aan dit doel door de operationele processen te managen, de medewerkers gemotiveerd en betrokken te houden en hen in de goede richting te ontwikkelen om bij te dragen aan de doelstellingen van de onderneming.

Het betreft een administratieve en controlerende functie. Binnen deze rol zal je contact onderhouden met dealerbedrijven en importeurs, om alle benodigde documentatie omtrent contracten rond te krijgen. Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de lease- en financieringscontracten vanaf het moment dat ze zijn geactiveerd tot en met het moment dat deze volledig zijn beëindigd.

  • Het beoordelen van leaseaanvragen (financieringen) door middel van een risicoanalyse en het conform de richtlijnen van de WFT en het Keurmerk Private Lease behandelen van particuliere aanvragen
  • Daarnaast ook het beoordelen van aanpassingsverzoeken en naamswijzigingen
  • Verder heb je veel telefonisch en mail contact met verkopers van de bij groep, aangesloten merken, ondernemers en eindgebruikers met betrekking tot benodigde stukken en de eindbeoordeling van de aanvragen

______________
Check out this vacancy


Spread the love