All jobs in Amsterdam:

And many more...

Jobs Amsterdam

Logistiek Medewerker / Chauffeur

Spread the love

Logistiek Medewerker / Chauffeur

Find a job in Amsterdam

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een logistieke medewerker welke zelfstandig uit de voeten kan met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Je ondersteunt en voorziet zorginstellingen met de aanvoer van voldoende beschermingsmiddelen zodat de zorgmedewerkers veilig hun werk kunnen uitvoeren. Gaat jou hart sneller kloppen van het voorzien in facilitaire zaken, ben jij dienstverlenend ingesteld en staat bij jou gastvrijheid hoog in het vaandel? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen? Je beoordeelt en controleert de artikelen welke binnen zijn gekomen op volledigheid volgens de richtlijnen. Je zorgt er voor dat deze goederen correct worden. Wanneer er aanvragen binnenkomen beoordeel jij ze en transporteer je deze naar de betreffende locatie. Ook geef je assistentie aan andere werkzaamheden op de afdeling.

______________
Check out this vacancy


Spread the love