All jobs in Amsterdam:

And many more...

Jobs Amsterdam

Legal Counsel

Spread the love

Legal Counsel

Find a job in Amsterdam

Voor één van onze klanten in de financiële dienstverlening zijn wij op zoek naar een Legal Counsel.

Het betreft een professionele en dynamische organisatie die de laatste jaren een mooie constante groei heeft doorgemaakt. Zij verlenen diverse financiële en fiscale diensten aan MKB bedrijven binnen diverse branches. Naast het voeren van de administraties voorzien zij ook in advies, waarbij automatiseringsprocessen tevens een grote rol spelen.

Als Legal Counsel ben je onderdeel van het Legal team. Binnen de afdeling Legal wordt volop ruimte geboden om je breed te ontwikkelen en je in een latere fase van je loopbaan te specialiseren. In combinatie met de omvangrijke cliëntpool en verscheidenheid aan uiteenlopende opdrachten biedt onze opdrachtgever een uitdagende werkomgeving met volop kansen om werkzaam te zijn in verschillende rechtsgebieden.

In deze functie werk je nauw samen op dossiers, met ervaren juristen maar ook met collega’s van andere disciplines. Het werk is divers, waarbij je zowel adviseert als implementeert.

Wil jij samenwerken met een jong, energiek, bekwaam en ambitieus team?

Lees dan snel verder!

  • Opstellen van diverse juridische overeenkomsten
  • Je wordt ingeschakeld bij oprichtingen van ondernemingen en/of een STAK, herstructureringen, overnames, compliance trajecten, het opstellen van aandeelhoudersovereenkomsten en verschillende commerciële contracten
  • Je adviseert ondernemingen over onderwerpen gerelateerd aan het ondernemings- en verbintenissenrecht.
  • Tevens verleen je ad-hoc advies

______________
Check out this vacancy


Spread the love