All jobs in Amsterdam:

And many more...

Jobs Amsterdam

Bandenmonteur Truck, Landbouw en Industrie bij Euromaster in Amsterdam

Spread the love

Bandenmonteur Truck, Landbouw en Industrie bij Euromaster in Amsterdam

Find a job in Amsterdam

Als Bandenmonteur Truck, Landbouw en Industrie ben jij verantwoordelijk voor het vakkundig vervangen van banden en wielen bij allerlei soorten en maten van Trucks, Landbouwvoertuigen en voertuigen in de logistiek. Je helpt de klanten weer op weg vanuit de vestiging maar daarnaast help je ook klanten op locatie; dit kan langs de weg zijn, bij de klant op het terrein etc. Een avontuurlijke, leuke, zelfstandige en zeer uitdagende functie waarbij je veel in contact met klanten staat, je op diverse plekken mag werken en geen enkele dag het zelfde is!

______________
Check out this vacancy


Spread the love